Contact

Edit Template

jouw website

vanaf € 295,-

Contact

Edit Template

in 5 stappen naar jouw online aanwezigheid

Werkwijze

Of je nu al een idee hebt over hoe je het wil hebben of niet, bij HolyShitBalls helpen we je verder op weg door onze unieke werkwijze. We zorgen samen niet alleen voor de juiste kleuren, lettertypes en visuals maar bedenken ook hoe (potentiële) klanten contact met je op kunnen nemen.

We bouwen een basis website voor je met hierin 1 pagina (home) en een contactformulier. Ook het grafisch ontwerp nemen we hierin mee én natuurlijk een header- en een footer- op je pagina.

Daarnaast voegen we de meta data toe aan je website zodat Google snapt dat je website bestaat. Kies je voor een variant zonder support dan leveren wij uiteraard een handleiding zodat je zelf je aanpassingen kan doen.

onze aanpak

Als ondernemer wil je bezig zijn mijn andere zaken dan je online aanwezigheid, dat snappen we. Maar aan de andere kant is je website wel het online “gezicht” van jouw bedrijf.

Bij HolyShitBalls nemen we veel werk uit handen maar blijf je wel zelf achter het stuur. Door onze 5 fases verzekeren we je van een website met een professionele uitstraling maar ook jouw persoonlijke touch!

Contact

Edit Template

JE DOMEINNAAM & HOSTING

Naast de bouw van je website wil je natuurlijk ook je eigen domeinnaam, e-mail adressen en de juiste snelheid. Om dit te realiseren werken we samen met hosting partijen waar wij je domeinnaam aanvragen, e-mailadressen configureren, de hosting van je website regelen & de back-up. 

Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand van € 19,95 met een looptijd van 1 jaar. Wil je na de eerste periode wijzigen van webbouwer of ga je het zelf allemaal regelen? 

Geen probleem, we helpen je met de verhuizing van je domein naar een nieuwe omgeving.

Contact

Edit Template

Ondersteuning & aanpassingen

Een website heeft updates nodig en gaandeweg wellicht ook aanpassingen omdat je nieuwe kansen ziet. Bij de bouw van je website zit een handleiding waarmee je dit zelf kan doen maar je bent natuurlijk niet de website-goeroe en wil dit waarschijnlijk ook helemaal niet worden 😉

Met het HolyShitBalls Support & Change Contract (€ 49,00 p. mnd) kun je ons simpelweg een berichtje sturen met de gewenste aanpassing welke we uitvoeren zonder bijkomende kosten.

Contact

Edit Template

Starters actie

Website, Domein, email en Blog € 49,00 per maand

Webdesign, blogging, hosting, e-mail & domeinnaam

© 2023 Created by HolyShitBalls

About Us

About Us